Duff McKagan: Reunion Guns N' Roses? Na to zapomeňte!

Vydáno 11.03.2012 | autor: redakce

Basák Velvet Revolver tvrdí, že si původní parta Guns N' Roses s velkou pravděpodobností na pódiu společně už nikdy nezahraje. A nic na tom nezmění uvedení do Rock'n'rollové síně slávy.

Duff McKagan: Reunion Guns N' Roses? Na to zapomeňte! Duff McKagan: Reunion Guns N' Roses? Na to zapomeňte!

duff mckegganV polovině února jsme vás informovali, že se Guns N' Roses konečně usmířili a zakopali válečnou sekeru. Na důkaz „nového" přátelství měli vystoupit v dubnu na slavnostním uvedení do Rock'n'rollové síně slávy. Informaci ze zákulisí přinesl současný klávesák Dizzy Reed. „Jsem si jistej, že tohle je přinutí tam přijít společně a užít si to."


K situaci se konečně vyjádřil někdo, koho se opravdu reunion měl týkat. Basák Duff McKagan v rozhovoru pro Rolling Stone narovinu řekl, že společné vystoupení s Axlem není na pořadu dne. „Bylo by to maso! Ale jsou to jen sny a pochybuju, že se to stane," řekl Duff a dodal, že mezi původními členy absolutně chybí jakákoliv komunikace. „Někdy v devadesátých letech bych se ještě pokusil shromáždit vojska k poradě, ale teď už jsem úplně jinde. Je příliš frustrující se snažit někoho změnit," dodal.

Dodejme, že Guns N' Roses budou uvedeni do Rock'n'rollové síně slávy 14. dubna v americkém Clevelandu po boku dalších veličin, jako jsou Beastie Boys nebo Red Hot Chili Peppers.



mp


duff mckeggan_top

 

zavřít